Eftersom bloggen har blivit så stor med över 100,000 unika personer i månaden så tänkte jag berätta vem jag är och vad jag gör idag så ni får ett bredare bild av mig och vem jag är.

Mitt namn är Nicklas Mounir Pjerner
Jag älskar mat och har jobbat som kock och hemma är jag Sveriges bästa mästerkock i mitt eget kök om jag får säga det själv. Jag älskar boxning och återkom dit och började tävla för tre år sen. Efter ett längre uppehåll med droger och kriminalitet. Men en svacka när min bästa vän tog livet av sig och tre andra dödsfall gjorde att jag fick återfall och var långt nere i skiten igen , viket sen kostade mig två års avstängning.

Jag fick barn i denna veva med med min älskade Camilia. Idag arbetar jag med personlig träning och skribent.
I min blogg berättar jag öppet om mina erfarenheter kring mitt kokain och blandmissbruk, om natten jag fick överdos och fick återupplivas två gånger och hur jag med min beslutsamhet tog mig ett år senare till att stå på prispallen via boxningen.
Ni kommer att få läsa om berättelser om mitt kriminella förflutna och min halvbrors kusin som jag umgicks med mycket, som var vicepresident för ett ökänt gäng som idag sitter inne på livstid för mord.

Samt vägen ut från droger och misär. Min kamp och syn på samhällsfrågor som folk blundar för är en annan del jag skriver om.

Mitt mål med skrivningen är att jag vill öppna upp folks ögon att se hur samhället har förändrats negativt, vi glamouriserar vapen och droger, gangsters har blivit våra nya förebilder, langarna har bytt skepnad till vita rockar och kallar sig läkare.
Ni kommer under en tid framöver kunna följa min resa tillbaka till att börja tävlingsboxas igen. Där kommer jag dela med mig om allt från min kost, där jag bara äter mat som är paleo (stenålderkost som är fri från mjöl och socker), samt kunna följa min tränings utveckling där jag ska komma i så bra form som möjligt och gå ner från 82kg till match vikt på 75kg fast hälsosamt.
Jag delar med med mig om mina tankar och mitt liv som pappa och familjelivet som jag lever idag. Efter att man levt så många år utanför lagen så är man en främling, och kampen att komma in i samhället igen och ge något tillbaka är mitt mål.

Tack för migLÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv en kommentar!
Vänligen skriv ditt namn här