Vi alla sjunker i samma båt och det är väl inte konstigt att du tappar hoppet, men låt mig visa att det går att ändra sig, för jag har gått i den där hopplösa vägen där man går och går men kommer ingenstans. Det är den som du just nu vandrar i.

Hur fan ska Jag resa mig och ta mig här ifrån? Den frågan har jag ställt mig själv så många gånger att jag inte kan räkna dem, och hört det av så många personer som är där du nu just är.
Jag önskar att jag hade en mall som berättade hur man gör, men den finns inte.

Jag vet att du som jag blivit ärrad utav livet och varje jävla gång man ställer sig upp får man ett krokben och sen en knuff rätt ner i skiten igen.

Vi alla har lik i garderoben och jag har många. Jag har förlorat så många vänner och familjemedlemmar under mina kaotiska år, vissa dog och andra lämnade mig av olika anledningar. Den bördan präglar mig varje dag. Men jag antar att det är en del utav mitt straff och man har bränt alla broar som finns, men jag bestämde mig för att bygga min egen bro som jag och min familj kan gå på.
Jag hade EN person som faktiskt stod kvar vid min sida när jag hade sjunkit i kvicksand och var på gränsen till att gå under. Min sambo och blivande fru höll mig och gav mig den där livbojen som gav mig styrkan att hålla mig flytande igen och ta mig upp på land igen.
Jag såg slutet av mitt liv men jag fick en livskraft tillbaka och den gav mig styrkan att sikta upp mot stjärnorna och kriga för kärleken och för min egna familj.

Under dem senaste åren så har nästan alla mina drömmar gått i uppfyllelse, vem fan kunde tro att en luffare som mig skulle bli skribent och ha min egna familj för 3-4år sedan?

Jag var dömd till att förlora, men sen jag slet mig loss från drogerna så börjar jag känns att det finns ett hopp för en som mig.
Med en wiskey i handen och fyra linor kokain så har man lovat allt man kan lova, jag har ljugit mer en Pinocchio och alla i min närhet har fått lida. Tack vare droger.
Idag har jag fått allt som jag behöver, för den kärleken jag får av min familj är det ända jag egentligen behöver, fuck allt annat.

Så min vän , det ända du kan göra är att bestämma dig för att ta avsked ifrån misären och gå tillbaka till dom som du vet älskar dig. Tiden är inne nu.

1 KOMMENTAR

  1. Du har kommit lång men har en lika lång väg kvar; om inte längre. Kämpa på!

    “You can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards. So you have to trust that the dots will somehow connect in your future.”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv en kommentar!
Vänligen skriv ditt namn här