Kokain, amfetamin, valium, extacy, mdma, Marijana, hash ja listan är lång över alla namnen, men en sak är säker vi alla vet vad jag pratar om, droger! Och listan är ännu längre med personer jag svikit och skadat tack vare droger. Jag verkligen hatar knark.

Men det går nog inte en dag utan att en drogtanke susar förbi inne i mitt huvud och varje gång jag dricker en öl kommer suget av kokain som en blixt från klar himmel. Jag tackar min skyddsängel för att jag aldrig provade heroin för då hade jag inte levt idag det är jag säker på. Ja som ni hör så har droger haft en stor del utav mitt liv och det har satt sina spår, jag tror inte folk vet vad jag pratar om ifall man inte själv varit där.

Med mitt kriminella förflutna så har droger varit en stor del utav mitt levebröd och lika stor del av mig själv med. Mina fingrar räcker inte till med hur många av mina vänner jag förlorat via dödsfall som droger skördat, och listan över hur många som gått ner sig totalt är ännu större, och antagligen kommer dom aldrig kommer ta sig upp tyvärr.

Det är svårt att inte känna det bottenlösa hoppet ibland när man ser vad knark gjort med mig och mina vänner. Jag lämnade skiten efter många år av dubbelspel och kan inte förstå vilken mästare jag blev på att ljuga och manipulera.

På dagen jobbade jag på ett gym och efter jobbet tävlingsboxades jag och efter träningen så var jag kriminell, och på helgen var jag slav under kokainet.

Det var många gånger jag satt och ville ta mitt liv och slippa all jävla misär och jag tror inte jag med ord kan beskriva denna misär. Det var knark pengar som gav mig mat och kläder men allt har sitt pris.

Jag väljer att lägga hela min story offentligt idag så ni kan fatta exakt hur saker har varit utan någon försköning.
Jag kommer ihåg mina dagar av lidande, jag sålde knark dygnet runt till folk och dagarna bara flöt ihop. Har kraftig ångest för alla dom jag gjort till narkomaner och dragit ner i ett hav av hopplöshet tack vare droger. Förlåt till alla er!

Det är inte många som som visste om mitt trippelliv den sista tiden. För jag hade ju lagt ner allt det 2 år tidigare men den ända skillnaden var att jag jobbade och tävlade i boxning men allt det andra var ändå kvar.

Men idag har jag lämnat detta liv och det är snart 5 månader sen nu sen jag var slav under kokainet, men jag kan inte låta knarket hitta en ny person som den gjorde med mina vänner och mig själv.

Människor är jävligt dömande ibland och det är även jag fortfarande mot folk, men sanningen är den att vi pekar snabbt finger åt missbrukare men receptpundarna pratar vi inte om.

Ja Sverige har idag gått från knark på gatan till att få ett vackert och fint paket från doktorn  och våra langare har idag följt med den vanlige Svenssonpersonen till hemmet och så fort det är jobbigt i huvudet tar vi ett piller, skillnaden mellan mitt missbruk och piller missbruk är att detta går systematiskt varje dag 365 dagar per år.3 KOMMENTARER

  1. Du sjukt duktig som kämpar, jag är själv en blandmissbrukare men nykter sen en månad tillbaka och driver med en blogg om mitt missbruk. Vet själv inte hur jag ska få bort tankarna från droger så jag vet vad du menar. den världen är inget någon ska behöva uppleva. fortsätt kämpa <3

    • Tack dina fina ord, hoppas inlägget kan uppmuntra dig och ge dig kraften att hitta något nytt och meningsfullt, det är inte lött jag vet, adda mig på Facebook så kan vi prata mer. Vad heter din blogg? Ta hand om dig och grymt av dig att du är ren nu du är en steg längre bort nu från skiten, en månad är stort ??

  2. Been there…man får se de som en tung kunskap för missbruk genomsyrar samhället på flera plan o när man själv hamnar där så ser man alltihopa och de är tungt. Starkt att ta dig ur…man får leva med kunskapen dock. Vissa blir bananas och andra hittar tillbaka till en balanserad vardag. De är en kamp ibland, att leva medveten i ett missbrukssamhälle när man en gång sett baksidan. Så känner jag ibland iaf. Men jag diggar folk som varit där och kämpar på o fixar de. De ger en hopp. ?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv en kommentar!
Vänligen skriv ditt namn här