Helgen är dom bästa dagarna för många, för mig var den ännu bättre för nu är det dags att hämtar in pengar. Dom pengarna som jag tjänar är på andras beroende. Droger är det jag levt på att sälja.

Fredagen var den bästa dagen och man tjänar mer på två dagar än vad en vanlig arbetare gör på en månad. Jag hämtar påsarna med den vita medicinen som alla älskar och som alla gör vad som helst för efter en lina, även om man inte provat det själv så har alla hört namnet ”kokain”.

Allt från ”fina” folket till underklassen älskar det. Jag går till närmsta porten och tar första linan i en källare. Sommaren är där och solen skiner men jag ör alltid lyxförkyld.
Jag Kommer in till festen och alla som är där har bara mött mig kolahög, men vem fan känner mig? Hela stan älskar mig när min ficka är full med ladd men ringer mig inte på måndagen för att kolla hur jag mår och är dom skyldiga pengar så får jag dom att hata mig.

Kokain förändrade verkligen mig och jag var slav under det. Alla som älskade mig lämnade mig och kvar var laddtorskarna, jag var kraftigt beroende och kunde inte göra mig av med det, först så behövde jag pengarna, och sälja något och inte själv använda är riktigt svårt. 1000kr per gram och en femma för 4000kr, alla ringer för jag är bästa vännen.

Mitt liv är format till ett snabbt liv med cash och borden jag sitter runt är fullt med drinkar, och varje helg är pengar in och pengar ut och allt går bara om och om igen till någon slutar men då ersätts jag med en annan, och allt börjar om.

Jag har mycket pengar men är alltid pank Men min glädje försvann helt. Och tappade värdet i pengar och vänskap. Det är nog inte konstigt när man kunde tjäna 5000kr på några minuters jobb. Men bakom det är det totalt kaos, det finns inget mål och man vet inte vad man ska göra, så man fastnar i ett liv som inte har någon framtid.
Om ni tror att man vill vara kriminell eller missbrukare så tror ni fel. För drogerna fångar en och håller i dig lika hårt som för dig som försöker sluta med cigaretter fast 400 gånger hårdare, och kriminalitet är en del utav drogerna.

Droger är det jag levt på att sälja

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv en kommentar!
Vänligen skriv ditt namn här