Jag behöver en plats att vila huvudet på.

Hur får jag peace från mina egna tankar?

Varför vill jag begå brott och tjäna dom
där cashen man kan få fortfarande?
Jag vet ju att det går, jag har idag fått allt jag kunnat drömma om, men ändå känner jag mig tom.
Idag vet jag om att jag gjort ett jävlig bra avtryck för min familjs framtid. Men vad är det jag söker efter idag? Vad är målet?
Jag överlevde kaos men hur överlever man paus?

3 KOMMENTARER

  1. Det är i stillhet alla svaren kommer till dig Nicklas. Det är i stillheten som du inte kan fly. Du förstår; folk flyr ifrån såren de bär på via brott, knark, sex, porr, alkohol… Allt för att fylla det där inre tomrummet som du talar om! För att inte tala om tankarna som blir tysta när du lever livet för fort men som kommer tillbaka när du varvat ner. Man kan inte fly ifrån sig själv eller sina tankar.

    Du är inte dina tankar. Låt dem bara passera, döm inte och fastna inte. Det är väl ta mig tusan inte konstigt att du vill begå brott eller sälja knark igen? Snabba cash; sköna kickar! Du har en lång uppförsbacke framför dig som börjar nu. Lugnet får du inte förrän om några år när du bearbetat sorgen, tankarna och tomrummet. Tills dess får du jobba med dig själv för detta är bara början, tyvärr. Mediterar du?

  2. Va stark du är och tack för du berättar din historia. Jag själv sitter fast i ett tablett och cannabis missbruk sedan nått år tillbaka och det verkar helt omöjligt att finna vägen tillbaka, att bli lycklig utan droger. Ena sidan av mig vill bara bryta mig loss, fixa mig ett normalt liv, övervinna den psykiska ohälsan och ja helt enkelt leva ett bra liv medan andra sidan av mig inte orkar. Den sidan älskar droger, rushen, känslan, bedövningen och att bryta mot samhällets regler och normer.

    Jag passar inte alls in i samhället och vet inte vad jag ska göra. Min dåliga sida vinner hela tiden då jag inte hittar min plats i samhället, inte känner mig som alla andra och känner att jag aldrig kommer bli lycklig. Så jag vill bara förstöra, stänga och inte bry mig.

    Hur gjorde du för att din goda sida skulle vinna? Hur kom du bort från din rebelliska sida och kände att du vill följa samhället? Försökte hitta mejladress till dig men hittade ingen men vore väldigt tacksam om du kunde svara mig här eller på mejl.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv en kommentar!
Vänligen skriv ditt namn här