Den första frågan är vem är jag?
Man har kommit ut från rökridån och släckt elden. Men nu då vem är jag? Jakten på min identitet och sökandet på mig själv har tagit mig 30 år. Från en ungdom uppvuxen med kaos i hemmet och ungdomsanstalter till fängelsedom, helt plötslig blev det ett umgänge med min halvbrors kusin, som var ledare för ett ökänt mc gäng som idag sitter inne på livstidsstraff och kommer aldrig mer komma ut. Min bästa vän tog självmord och lämnade mig ensam i en värld där våld, droger och kriminalitet är vardagsmat. Och idag har det gått ett år sen jag startade om livet, och här står jag här med facit i hand och överlevde, medans mina andra vänner idag är grovt kriminella och lever i en värld där droger kommer att gå en tidig död tillmötes eller fängelse, det finns inget annat i den värden.
Jag tror att man måste falla isär för att våga förändras, gamla mönster kan vara svåra att bryta, men jag vet att allt går om man bara reser sig upp och bestämmer att börja om. Det bästa med livet är att det alltid kommer en ny dag, en ny dag för att starta om för det är aldrig försent.
Eller ska man gräva sin grav år efter år tills den dagen vi dör?
Jag lovade mig själv att aldrig vända tillbaka till det livet så jag kör som ett tåg framåt och kan inte vända tillbaka.
Det är oftast på botten som mördade drömmar får liv.
Jag tror att alla människor föds med en uppgift. Men vilken är min uppgift?
Från att döden var och knackade på min axel och väntade på mig den där dagen i november 2017 som jag skulle gå framför tåget, till att äga en av Sveriges snabbast växande bettingsajt spelproffsen.se med 5 anställda spelanalytiker och en framgångsrik blogg som uppnått över 102,000 unika besökare i månaden (kaosutanpaus). Jag återtog boxning under all kaos och lyckades ta hem en silvermedalj på en av dom största Europa turneringarna AC/BC som sen avlutades med en avstängning (dopingbrott långt efter mina matcher och inte ubder tiden). Men jag gjorde det och nådde mitt mål. Jag har världens bästa sambo och dotter. Jag krigade för detta och fick allt. Men inuti mig själv är jag tom..varför?

Jag fick diagnosen uttmatningssyndrom, jag antar att efter år av stress, dödshot, kriminella folk som ville bryta mina mina ben, bötfällningar, knarkskulder, stressen av polisen, vänner som dog av droger alla begravningar blev så att hjärnan till slut fick nog. Depression och ångest och självmordstankar är det som blev slutresultatet. Ni som lever med RIKTIG depression som har tänkt på döden och inte ser någon utväg i livet. Det är för oss jag skriver!
Jag är som en kork i vattnet som inte kan sjunka, hur långt ner man än trycker ner en kork så flyter den alltid upp igen och likadan är jag. Jag har börjat lära mig att uppskatta och tacka livet för att jag fått en andra chans.

Jag har fightats hela livet men idag så har har jag min största utmaning, att besegra min indre demon och resa mig. Jag har vunnit många slag i livet och dödat många demoner som var inne i mig. Och nu ska jag visa att även detta går. Livet är så mycket mer än gråa moln och svarta ridåer. Jag har sett det och ska visa er att det finns ett indre paradis men vi ska bara hitta det.

Genom att jag kontaktade min gamla boxnings coach så har jag återtagit boxningen och börjat på en hård träning med rutiner.
Ni kommer få följa min resa som är allt annat än en dans på rosor. Det är blod svett och tårar och hårt jävla jobb för att bygga upp mig till den bästa personen av mig själv. För att få något här i livet så måste man offra nägot och vara bered på att kriga för det man verkligen vill ha, för det är ingen som kommer ge en det gratis.

Idag så går jag all in och satsar på att ge min dotter och sambo ett liv som är fullt utav kärlek och harmoni. Att få ge dom det jag aldrig fick är motivationen för att fortsätta kämpa och leva vidare för mina änglar.
Jag ska ta med er på min resa i livet och besegra den demonen som är kvar. Kan jag så kan ni!

På måndag kommer nästa inlägg.LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv en kommentar!
Vänligen skriv ditt namn här