​Jag har valt att gå ut offentligt och berätta vem jag är på alla plan och ska lägga fram allt om mig så folk får en helhet kring mig på alla plan.

Jag har börjat att återkomma till min älskade sport boxning efter en lång avstängning för dopingbrott. Jag fick inte tävla mer eller ens närma mig någon idrottsförening, vilket är komiskt efter som jag jobbar som instruktör/PT på ett gym. Jag ska inte påstå att det var orättvist att jag blev avstängd efter som jag trots allt tagit det självmant, varför kan man undra? Ja varför, jag ville orka träna och kunna återhämta mig och prestera ännu bättre och återhämta mig så snabbt som möjligt efter eftersom som vi då körde två pass om dagen sex dagar i veckan och för att orka pusha kroppen ännu hårdare.

Dumt val men som sagt tog jag straffet som från första början blev fyra år men som senare ändrades till två. Jag hade köpt tabletter som är en astmamedicin ( ökar syresättningen till blodet) som är laglig men olaglig i tävlingar, så jag tog dom till träningen, oturen för mig var dock att jag blev blåst och fick ett helt annat preparat, vilket kostade mig två år och precis när det började gå bra för mig så fuckade jag upp det i vanlig ordning.

Varför är jag en sån människa som får problem vart jag än går eller får dom till mig? Är jag någon jävla magnet som går jag runt men någon skylt där det står problem på? Spyr på det ibland! Ja livet är ibland som att krocka i slowmotion.

Så för en som mig föll man snabbt in i dåliga vanor och umgänge igen. Men man kan göra en resa ända ner i helvetet och sen upp igen. Så är livet, folk pratar om att det är försent att ändra sig men jag har verkligen varit nere i helvetet under många vänder och jag har tagit mig upp likt förbannat ändå.

Idrott är jätte viktigt men helt ärlig jag har tränat länge nu till och från, även fast att jag levt som jag gjort, och dom senaste tre åren regelbundet, men helt ärligt jag är så trött på alla som håller på med sociala medier med alla som tränar och visar upp sina tränings och rumpbilder och alla som äter såååå nyttigt (fast att dom glömmer att dom där träningsbarsen man köper direkt efter gymet eller proteindrinkarna som innehåller lika mycket socker som en snickers).

Allt är bara bluff, tro mig, jag jobbar på ett gym och alla dom som lägger upp sina fina träningscitat och träningsbilder är i bästa fall på gymet tre dagar i veckan. Dom som verkligen tränar och tävlar håller ofta sånt för sig själv, man har liksom inte lust att lägga upp att man varit och boxats eller lyft vikter varje dag, det blir jävligt enformigt (det måste ju hända mer i folks liv kan man tycka) Med tanke på att varje vecka ser likadan ut.

Idag så är det viktigare med ett sixpack än att ha en bra själ. 2000-talet är det årtal då kroppen har besegrat själen och gott till uppmärksamhet genom kroppen och ingen vill vara annorlunda. Vi går som en flock kor efter varandra.

Jag lade aldrig någon större tyngd på att det var doping efter som nästan alla använder det eller använder fettförbrännings preparat ”astmamedicin” och det är helt normalt, men det pratar man inte om, men man ska prata om hur duktig man är som tränat men bakom fasaden så finns det en helt annan smutsig värld där anabola steroider har gått från Arnold schwarzenegger till tjejer och killar i alla åldrar som gör allt för att se ut som fitness modellerna på instagram och hets jakten till den “perfekta kroppen”. folk som inte ens tävlar sitter och skjuter i sig grejer efte som det idag är så acceperat, men ingen pratar öppet om det, men alla vet!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv en kommentar!
Vänligen skriv ditt namn här