Bra jobbat Amigo för att du lämnat drogerna som sen ledde dig till att begå brott. Din resa är slut nu och nu börjar det nya spännande livet!

Jaså? Hur kommer det säg att det inte bara är så lätt. Snipp snapp slut sen börjar man om. Efter att man levt ett liv i många år så förföljer allt dig. Nu har du prickar i registret, kronofogden knackar på din lägenhet som man hyr i andrahand och lyckas du skaffa dig ett jobb med en lön på 15,000kr så ska du vara glad om du får behålla 10,000kr när fogden är i farten. Man är utstött från sitt egna folk och ensam i den vanliga världen. Dem känner dig men du känner inte dem. Man ses som en varg som är i närheten utav lammen.

Vad det här allt livet kunde erbjuda i ett samhälle där allt är så ytligt. Från snabba pengar varje dag till ett liv som varken går fram eller bak. Springa till socialen som nekar än pengar eller kriga med A-kassan, arbetsförmedlingen som säger att du måste söka jobb, fast att ingen vill ha en?

Men grattis du har fått ett nytt liv.

Jag har jagat pengar hela livet och där pengar har varit har även jag varit. I jakten på rikedom så har man gjort en del bänga grejer, som sen slutade med kaos. Vi kan inte missa en gemensam sak och det är pengar och karriär som leder till ännu mer pengar. Olycklig utan pengar och olycklig med pengar. Man kan inte köpa glädje om man inte äter lyckopiller, men det löser inte problemet. Allt det man har sätt och gjort handlar om pengar. Jag tänker ständigt på hur man ska kunna bli ekonomiskt oberoende, vem vill inte det?

Men jag har något som man inte kan köpa, nämligen kärleken från min dotter och sambo. Att se sitt barn varje morgon även i fall man är så trött att ögonen väger 2 ton så är det en mäktig känsla.
Innan ville jag tjäna cash till min familj. Men idag vill jag göra något som min familj kan vara stolta över. Det är skillnad!
Barn och kärlek ser inte pengar, men de ser dig.

Jag lyckades bygga upp något som min familj kan vara stolt över, jag tog aldrig självmord. Idag så har jag lyckats slå igenom som skrivbent och kan idag förmedla och hjälpa andra människor, det är mer värt en pengar.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv en kommentar!
Vänligen skriv ditt namn här