Varför ställer jag alltid så höga krav på mig själv? Vem vill jag bevisa något för?

Jag har försökt bevisa så många människor att jag är någonting och lurat mig själv att jag är något jag inte är. Man har bara gjort vad alla andra vill och inget av vad man själv velat.
Det kostade mig åratal av ångest och ständig känsla av olyckighet. Tillslut blev jag sjuk och jag tappade greppet om mig själv, och i vilsenhetens smala väg som jag vandrade fann jag inget annat än ensamhet.
Kokainet möte upp mig på vägen och kramade om mig så hårt att jag inte kände mig ensam längre. Med min nya vän drogmissbruk så vandrade jag in i ett mörker och tappade bort mig själv i många år.
Jag har skadat så jävla många människor i mitt liv och svikit ännu mer men jag antar att det är en del av förbannelsen jag burit på genom åren.
Jag har dött av överdos men återuppstått och levt utanför lagen i så många år att jag med tiden ansåg att det var normalt, jag har tävlingsboxasts men egentligen så gjorde jag inte det för mig sjölv om sanningen ska fram, nej jag gjorde det för att bli älskad.

Jag skapade min egen familj mitt i ett hav av kaos och lyckades att ta mig ut från misär och undvika ett redan bestämt katastrofalt öde tillmötes.

Idag sitter jag och skriver till tiotusentals personer som förväntar sig att jag ska säga att allt är bra och smärtan jag burit på ska vara som ett bortblåst löv en november natt.
Nej så är det inte, jag försöker hitta meningen idag via att hjälpa folk att inte komma till dom mörka platserna jag varit på helt enkelt. Jag fick ingen ärlig chans i livet, men idag kan jag ge min dotter och er som läser ett hopp åtminstone.

Jag kan inte bota den smärtan som ni bär på men jag kan säga att det finns en väg ut från det, vet du varför jag vet det?

Jo för jag har själv stått i skit upp till öronen men ändå lyckats hålla mig flytande. Jag är som en kork i havet som vägrar sjunka. Jag har överlevt allt känns det som.
Gud har gett mig allt detta men
fortfarande känner jag mig inte annorlunda oavsett.
Folk ser mig som en förebild idag och det är helt sjukt.
Om de bara visste att bakom den självsäkra personen så döljer sig osäkerhet, det andra är en fasad.
Det är sanningen.
1 KOMMENTAR

  1. Forgive others not because they deserve forgiveness but you deserve peace… Du kommer snabbare framåt då utan en massa bagage likt en tung ryggsäck, som tynger ner dig varje gång du vill framåt. Du måste förlåta andra, för att senare förlåta dig själv så att du kan går vidare. Det är en läkningsprocess som tar tid att acceptera men efteråt kommer du känna dig som en ny människa; jag lovar.

    Du är värd att må bra Nicklas! Du kommer aldrig behöva tampas med dina inre demoner igen om du släpper taget. SLÄPP TAGET & BLI FRI! <3

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv en kommentar!
Vänligen skriv ditt namn här