Ibland så måste man stanna upp en minut och se tillbaka på livet som varit och vad man har idag.
Ibland så känns det som ett jävla under att jag ens stå kvar här för egentligen har oddset sagt att jag skulle sitta många år i fängelse eller varit död.
Så jag måste tacka livet lite och säga tack för det nya livet, för allt det som kändes trasigt i mig känns lite bättre nu med händerna på facit, och den där ständiga känslan med att alltid vara i underläge har verkligen förändrats rätt väsentligt under vägens gång.

Vem kunde tro att en luffare som mig skulle stå här och säga dessa saker idag. Det som innan var splittrat i mig och alla dom gångerna jag undvikit folks dömande blickar, och allt det jag trodde var mina svagheter har idag blivit mina styrkor.

Jag påstår mig idag har funnit det jag så länge drömt om, den där inre harmonin som jag sökt efter i mina långa trettio år. Min tacksamhet vill idag finna ord stora nog för att lägga dom i detta inlägg.
När man tänker på vad jag har varit och vad jag fruktat, det har idag gjort mig komplett. Allt det, när jag trodde det var kört är just det jag idag har att tacka för.

Efter nästan 10 år bland kaos så landade jag ändå jävligt bra och livet ser jävligt ljus ut för mig och min familj nu.
Alla dom gångerna man känt att man inte duger till något har jag idag bevisat för er och för mig själv att man kan gå hur långt som helst bara man vill det.

Mitt självförakt har förvandlats till något vackert och minnena av kaos har blivit till en indre drivkraft. Ett viktigt budskap som jag idag kan dela med mig av är att inte låta folks skit dra dig till djupet som det gjorde för mig.

Jag har vänt på ett kaotiskt liv till att bli familjepappa och en man för min sambo, jag har tagit användning idag utav min historia till att hjälpa mina vänner och ni som läser och lever kvar i skiten jag skriver om, det är min motivation nu. Med över 100,000 läsare i månaden så är viljan enorm till att söka efter en förändring för det är våran tid att skina nu, vi som kommer ifrån dom ställen som samhället vänt ryggen, där misär och droger är en vardag och kaos står som ensam vinnare.

Jag har gjort så mycket skit i livet, så det är väl ett sätt att väga upp lite inför dödsbädden liksom. Jag hoppas detta kan ge lite hopp för alla er som tappat allt och är rädda för framtiden och känner hopplöshet.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv en kommentar!
Vänligen skriv ditt namn här