Oj vilken kalabalik det blev kring ämnet angående kroppen! Väldigt känsligt ämne det där märkte jag. Det var ett budskap kring den ständiga hetsen som unga tjejer/killar växer upp till idag. Men man kan hitta fel och saker man stör sig på i allt man läser i fall man vill (även om det inte var det texten handlade om)

Jag är inte emot plastikkirurgi och skönhetsoperationer utan mer om vilka signaler vi sänder ut till unga mäniskor som växer upp i ett samhället med ständigt hets kring kroppen, och att man måste följa nya trenden för att passa in. När tv och tidningar sänder ut bilder på hur en kvinna eller man ska se ut, så säger jag görna min åsikt om hur JAG ser på saken. Det är ganska intressant hur folk tolkar och reagerar kring ämnet som handlar om att ”du duger precis som du är” och att skönhetjakten har blivit extrem. Unga mänskor mår väl redan dåligt som det är och lider utav dålig självkänsla?

Men ibland är det ganska skönt att kasta in en handgranat och röra om lite i folks tankar. Man kan inte vara älskad av alla och jag är beredd på att ta den striden för att berätta hur jag ser på vårat samhälle idag. Man behöver inte gilla det jag skriver eller hålla med mig, men man kan föra en vettig diskution utan att man flyger i taket. För att ge folk en tankeställare får man vara beredd på att få en del skit. Men det är helt okej!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv en kommentar!
Vänligen skriv ditt namn här